Kevät on ihanaa aikaa ja pääsiäinen täynnä taikaa!

 

Nyt on pääsiäiskisan aika eli ohessa on kaksi ihanaa pääsiäisasetelmaa, joista toisen voit voittaa tässä kisassa itsellesi. Käy tykkäämässä jommasta kummasta asetelmasta Instassa ja/tai Facebookissa osoitteessa @popupvintagefi!

Aikaa ei ole paljon, joten toimi heti – arvonta suoritetaan Pitkäperjantaina 14.4.2017 klo 12. Ilmoitamme voittajille Facebookin ja Instagramin kautta. Tätä iloista pääsiäisiviestiä saa jakaa mielin määrin…

 

Yhteistyötahot

Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Pop Up Vintagen ja kahden tamperelaisen yrityksen, Katztudion ja Kukkakauppa Opuntian kanssa. Asetelmista löydät piirun verran uutta, vanhaa eli vintagea sekä taidolla käsintehtyä. Ne saavat meidän hyvälle mielelle, toivottavasti myös teidät.

Savinen kukko lähentelee iältään 50 vuotta. Se hipoo 20 cm korkeutta ja sen äänessä sekä värityksessä on ”tosi kukkomaista” maskuliinisuutta.

@KATZTUDIO

Värikkäät lasimunat ja pikkuvaasi ovat lasinpuhaltaja Dylanin käsialaa. Dylan valmistautuu kesään pitämällä studion ovia avoimina ja uunia kuumana. Voit seurata Dylanin työskentelyä lauantaina 29.4. Katztudiolla, löydät sen Hiedanrannasta, Lielahdenkatu 10, 33400 Tampere.

@KUKKAKAUPPAOPUNTIA

Herkkä kukka-asetelma sulkineen ja munankuorineen on Elinan ja Jussin taidonnäyte. Opuntia on erikoistunut kaktuksiin, mutta valikoimiin kuuluu hyvä skaala erilaisia sisustuskasveja sekä leikkokukkia. Kivijalkakauppa löytyy keskustasta, Hämeenpuisto 31, 33200 Tampere.

Vanhan lipaston pitkänomainen laatikko on nähnyt elämää. Liekö palvellut kirjastossa vai rautakaupassa, ken tietää? Nyt se on saanut uuden uljaan tarkoituksen, se kantaa sylissään uutta elämää!

 Valitse siis suosikkisi, klikkaa itsesi Facebookiin tai Instaan ja oheiset tuotteet voivat päätyä sinun pääsiäistäsi ilostuttamaan.

Nauttikaa keväästä, ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ!