Ale!

Hvidt & Mølgaard Nielsenin ’FD 451 daybed’- sohva
(France & Son) – myyty

1500,00  1850,00 

Tanskalaiset Peter HVIDT & Orla Mølgaard NIELSEN ovat suunnitelleet vuonna 1956 monikäyttöisen kaunottaren ”FD 451”. Se toimii daybed-sohvana ja valmistajana on laadustaan kuuluisa France & Daverkosen/Son.

Materiaalit: runko teakia, teräsjousituksen pohja pyökkiä ja käsinojien sivut ruokokudosta. Tyylisuunta on Mid-Century Modern ja Charles France -nimikirjoitus leimassa kertoo hänen ”huonekalujen Rolls Royce”-sanonnan mukaisesta laadusta. Leima selviää sohvan tuotantoajan olleen 1960-69 välillä. Tanskalaisen designin huippunimi Poul Cadovius osti France & Son vuonna 1967 ja 70-luvulla se muutti nimekseen Cado.

Yksinkertaisella käsinojien sivuun klikkauksella ja patjojen siirrolla muokkaat FD 451:stä näppärän lepopaikan toimistossa tai vierasvuoteen kotona. Pituus 165 cm sohvana ja vuoteena 220 cm. Leveyttä sohvalta löytyy 80 cm, sen kokonaiskorkeus on 82 cm ja istuimen kohdalla 44 cm.

Erittäin hyvin säilynyt ja siisti yksilö, jonka laadukkaan tuntuisen kankaan verhoilija on päivittänyt grafiitin harmaaksi, jossa häivähdys violettia (näkyy erillisessä kuvassa). Patjan ja tyynyjen jousitus on erinomaisessa kunnossa, patjaa voi käyttää molemmin puolin.

Sohva kuljetetaan kotiisi veloituksetta (Suomessa).

Ota yhteyttä, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat tehdä kohtuullisen tarjouksen emailitse hello@popupvintage.fi.

Varasto loppuShare
Lisätiedot
Paino 60 kg
Mitat 170 x 100 x 100 cm
Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Hvidt & Mølgaard Nielsenin ’FD 451 daybed’- sohva
(France & Son) – myyty”