Ale!

Joe Colombo KD 27 pöytävalaisin (Kartell 1967-81) – myyty

350,00  395,00 

1 varastossaShare
Tuotekuvaus

Italialainen Joe Colombo (1930-1971) kuuluu innovatiivisien suunnittelijoiden kärkinimiin. Hänet tunnettaan eritoten edistyksellisestä muovikomposiittien käytöstä sekä huikean modernista muotoilusta.

Hänen 60-luvulla suunnittelema Space Age-sarja on yksi näistä, joihin pinottava KD 27-pöytävalaisin myös kuuluu. Colombo pyrki valaisimen suunnittelussa pehmeään, epäsuoraan valoon. Sen on valmistanut italialainen huippunimi Kartell ja sitä on tuotettu vuosina 1967-1981.

Valaisimen kirkkaan keltainen runko on valmistettu ABS-muovista ja opaalinvalkoinen kenno-osio PMMA-muovista eli akryylista (ts. pleksi). Italiassa sijaitseva Kartellin museo on vahvistanut, että KD 27 oli kirkkaan keltaisena tuotannossa vain ennen 70-lukua, mahdollisesti vain vuoden ajan. Ko. valaisin on palvellut 1.omistajaa jo vuodesta 1970 ja se on ostettu Stockmannin tavaratalosta.

Valaisimen korkeus on 25 cm ja halkaisija 25 cm. Johto on vaihdettu maadoittamattomasta nykyaikaiseen ammattilaisen toimesta. Kunto on hyvä-erinomainen, lukuunottamatta vähäisiä maaliroiskeita  ja normaalia käyttökulumaa. Maaliroiskeet pystyy poistamaan, em. on huomioitu hinnassa.

Otamme kohtuullisia tarjouksia vastaan ja jos haluat lisätietoja tai kuvia, ota yhteyttä hello(at)popupvintage.fi.

HUOM! Verkkokaupastamme löydät myös Tachenin ’1000 lights , vol 2’-kirjan, josta löytyy runsaasti tietoa Joe Colombon huikeasta tuotannosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Joe Colombo KD 27 pöytävalaisin (Kartell 1967-81) – myyty”